Onderwijs

Wat maakt De Vliedberg nu De Vliedberg? Waarin verschilt onze school nu ten opzichte van de andere scholen? Dat kunt u op hieronder lezen:

  • Lekker Fit! school
    Vanaf groep 3 krijgen de kinderen bij ons op school 3x in de week gymles van een vakdocent (de kleuters 1x). Dat is één les per week meer als wij geen Lekker Fit! school zouden zijn. Daarnaast is er aandacht voor een gezonde levensstijl door lessen in de groepen, is er de mogelijkheid om een afspraak te plannen met een schooldiëtiste en wordt er in elke periode tussen twee vakantie voor alle leeftijdsgroepen een sportactiviteit na schooltijd aangeboden.
  • Onderwijs m.b.v. Chromebooks

    Vanaf groep 4 zetten wij voor Rekenen en Spelling een Chromebook in. Een Chromebook ziet eruit als een kleine laptop. Voorheen werkten wij met kleine Tablets, maar een Chromebook geeft meer mogelijkheden dan een tablet. Een Chromebook kan ook worden ingezet om samen aan opdrachten te werken, maar ook om gebruik te maken van allerlei online educatieve software zoals Muiswerk, Rekentuin, Nieuwsbegrip en Squla.


deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl